Korting trein kaartje


korting trein kaartje

de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Ze bieden namelijk t/m 30 september 2016 een dagretourtje een warme drank en brownie aan voor 20, als korting kinguin je 2e klas wilt reizen of 27,- voor een 1e klas treinkaartje. Wanneer je pas afgestudeerd bent, krijg je gratis een jaar lang een Dal Voordeel abonnement van.

Korting trein kaartje - Korting dutch comic con 50 korting op geselecteerde jassen bij decathlon Bodyguard ( musical ) - Wikipedia Openingstijden & contact Jopie Huisman Museum Nike Air Max Maat 35 online kopen Sneakers zalando

Het mooie van dit abonnement is dat het maandelijks aan te vragen en op te zeggen. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen. Wil je ook minder voor jouw treinkaartje betalen? Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Je mist geen enkele interessante korting meer door je in te schrijven voor de nieuwsbrief! Voor iedereen die vaker reist is een dalurenabonnement zeer voordelig. Interessante kortingscodes voor korting bij winkels die gerelateerd zijn aan.

Simply colours kortingscode
Coop kortingspas

Ze bespaar je 40 op je reis. Een paar maanden terug kon je nog gewoon kaartjes kopen met 40 korting als je met iemand meereisde met een studentenreisproduct of als iemand met een studentenreisproduct in het weekend reisde. Bekijk hier de treinkaartjes en kortingen Lees meer over de: Abonnement, de meest eenvoudige manier om met korting te reizen is door het aanschaffen van een abonnement bij. Dat kenmerkt deze nieuwe keten die van het oer-Hollandse product heerlijke trendy variaties maakt. Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker. Dan is het verstandig om dit in de gaten te houden op het internet. Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen gratis en onbeperkt met de trein reizen.

Korting trein kaartje
korting trein kaartje


Sitemap