Korting op factuur voorbeeld


korting op factuur voorbeeld

ze bv niet allemaal op dezelfde dag werden geleverd). Het BTW-bedrag op deze factuur is 20,58 euro de maatstaf van heffing (netto) is 98 euro. Verder moet je in de hoofding ook volgende zaken vermelden: Het woord "factuur" om duidelijk onderscheid te maken met bv een offerte. Van de koper : Adres en identificatie, bTW nummer, deze gegevens worden opgenomen in de hoofding. Conclusie, hierboven zag je in grote lijnen de 3 meest gebruikte vormen alsook een voorbeeld factuur. Dus er is geen of zeer weinig bewijs.

Dit kan je vrij kiezen, maar de nummers van al je facturen moeten steeds oplopen zonder gaten. Daar gaat je auto, mocht je dat nog hebben. De belangrijkste voorwaarde hier is duidelijkheid. In veel gevallen kan het geen kwaad om nog extra informatie te vermelden die bepaalde zaken verduidelijkt.

Van de verkoper moeten volgende zaken vermeld worden: De adres- en identiteitsgegevens, het BTW nummer. Het zijn namelijk elementen die duidelijk aangeven over exact welke verkoop het gaat en hoeveel het te betalen bedrag. Meer details vind je in het factuur voorbeeld hieronder. Toch bestaat er heel wat verwarring over wat er precies moet op staan en hoe het er allemaal moet uit zien. Een veelgebruikte keuze is het jaartal gevolgd door een getal dat elk jaar vanaf 1 begint te lopen.

Tips over kortingen en de btw op factuurkorting op factuur voorbeeld

Feetup kortingscode, Sauna emst veluwse bron korting,


Sitemap