Spa zuiver avondentree korting


spa zuiver avondentree korting

nu onze hotelarrangementen. In dit magazine kijken wij terug op de afgelopen 10 jaar met leuke verhalen van medewerkers, leden en gasten. Huur badjas 8,50, huur handdoekenset 8,50, huur badjas- auto onderdelen 50 korting en handdoekenset 13,50. Home, vakantieveilingen avondentree, welkom bij Zuiver! Zuiver heeft regelmatige acties op een entreeticket of arrangementen. Het meebrengen van de voucher of het vertonen van de voucher op je mobiele telefoon bij het inchecken is verplicht. Weesp, Diemen, Haarlem en, almere. Gedurende een spa dag komen rust, ontspanning en gezelligheid bij elkaar en keren vrouwen als herboren richting huis. Iedere dinsdag en donderdag is het badkledingdag, op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht.

Daarnaast ontvang jij bij vertrek het 'Zuiver 10 jaar magazine' cadeau. Deel deze aanbiedingen via Whatsapp met je vrienden.

Wil je jouw beste vriend(in) uitnodigen voor een dagje spa of heeft jouw partner wel een relaxdagje verdiend? Let op: de dinsdagen en donderdagen zijn badkledingdagen. Jubileumdeals, voor Zuiver is 2019 een bijzonder jaar. In de kerstvakantie is er geen beschikbaarheid (25 december 2018 - ). Maak hier je reservering voor de spa compleet. De avondentree is alleen geldig op maandag, woensdag en vrijdag t/m zondag. Indien je eerder of later wenst te komen dan je geplande entreetijd, dan is dat geen probleem. Zuiver is zowel per auto als OV uitstekend bereikbaar. Bij behandelingen staat het tijdstip echter wel vast en is het gewenst dat je 15 minuten voor de behandeling aanwezig intratuin barneveld 20 korting bent. Ben je in het bezit van een Vakantieveilingen avondentree voucher van Spa Sport Hotel zuiver? Per geldt op vrijdag t/m zondag een toeslag van 6,50.p.

Spa zuiver avondentree korting
spa zuiver avondentree korting


Sitemap