Korting booking.co


korting booking.co

om vrienden via de doorverwijzingslink aan te sporen om hun accommodatie aan te melden. Als uw beloning naar uw Wallet-tegoed gaat: Zodra uw vriend(in) terug is, beginnen wij met verifiren. Het e-mailadres in dat account moet hetzelfde zijn als dat waarmee hij/zij heeft gereserveerd. Als je er met boeken niet helemaal uitkomt of een andere dringende vraag hebt, kun je terecht bij de klantenservice.

Winparts kortingscode 2019, Kleding korting periode, Linnaeushof korting postcodeloterij,

M behoudt zich het recht voor een beloning te weigeren in het geval van een verdachte reservering. U kunt iedereen doorverwijzen. Alle beloningen worden rechtstreeks naar uw Wallet overgemaakt. Wat gebeurt er dan? Creer een account, als uw beloning naar uw Wallet-tegoed gaat: U heeft alleen een m-account nodig. M gebruikt zowel cookies van zichzelf als van derde partijen voor technische, analytische, en marketingdoeleinden. U kunt ook theater kortingscode een debitcard van Visa of MasterCard gebruiken om uw beloning te claimen.

M kortingscode: 50 10 korting in februari 2019 Kortingscode m: 10 ng 12 deals in februari 50 korting Booking kortingscode - februari 2019 - kortingscodes


Sitemap