Korting rederij doeksen


korting rederij doeksen

geldt alleen als de gehele reis buiten de uitgesloten periode valt. Route Vlieland.55 uur van Vlieland naar Harlingen.00 uur van Harlingen naar Vlieland. Bekijk deal, iedereen die een boeking plaatst t/m 11 november 2018 kan meedoen aan de winactie. Let op: Uitgesloten periodes 2019, deze periodes (route Harlingen Vlieland/Terschelling.v.) zijn uitgesloten voor het gebruik van het netto-tarief. Kijk tussen de actuele deals waarmee jij kan besparen en reserveer jouw overtocht. Door onze site actief te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies en soortgelijke technologien. Bekijk deal 19,50 deal, boek een dagarrangement al vanaf.50. Marrea Hotelarrangementen, molenstraat 17 7391 AA Twello, blijf op de hoogte.

Als je met een grote groep gebruik maakt van de veerdienst, krijg je groepskorting. Honden mogen gratis mee op zowel de veer- als snelboot van Rederij Doeksen. Profiteer van aantrekkelijke kortingen en leuke extra's. Wat dacht u van een paardrijarrangement of een geweldige huifkartocht? Maak kennis met het Wad en ga Wadlopen of bezoek én van de vele evenementen.

Bekijk deal 2,50 korting, meld je aan voor het Vaste Reizigers Programma en ontvang 2,50. Tijdens de zomerperiode (van 1 april t/m ) reist u tijdens de volgende afvaarten (daluren) met 20 korting: Route Terschelling.00 uur van Terschelling naar Harlingen.55 uur van Harlingen naar Terschelling (van 1 april t/m 17 september).30 uur van Harlingen naar Terschelling (van 18 september. Gaat u naar Terschelling of Vlieland? Maak gebruik van een van de scherp geprijsde zomerarrangementen van Rederij Doeksen en ga voordelig een dagje op pad Verlopen op: 30 september 2015. Aanbieding aanbieding, aanbiedingen vergelijkbaar met Rederij Doeksen aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding, verlopen acties, hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties. De beste Rederij Doeksen kortingscode die wij recentelijk op de site hebben gehad was een korting van. Zo kon je met de sneldienst al voor minder dan 20 naar Terschelling of Vlieland oversteken.

Het daltarief betekent goedkoper reizen naar Terschelling en Vlieland tijdens de zomerperiode bij Rederij Doeksen. In de daluren krijgt u maar liefst 20 korting op het normale tarief voor personen, autos en fietsen. Zo kunt u met dit daltarief een stuk voordeliger op vakantie. De beste Rederij Doeksen kortingscode die wij recentelijk op de site hebben gehad was een korting van.

T-mobile korting verlengen, Home24 kortingscode invoeren, Campz 10 euro korting,


Sitemap