Korting ijskarten rucphen


korting ijskarten rucphen

100 sneeuwzeker. Ben jij tactisch en behendig genoeg? Wij zijn de laatsten die de ijspret willen bederven, dus krijg je nu bij IceKart Rucphen dikke vette korting! Voor een origineel kerstcadeau zit je met een paar drift sessies helemaal goed. En kan diegene wel een stille hint gebruiken? IJskarten: dé leukste manier van karten! 2 heats ijskarten.p.

Maar wat dacht je van karten op een ijskartbaan? Het kan bij IceKart Rucphen! Een origineel kerstcadeau onder de boom.korting ijskarten rucphen

2 x 10 minuten ijskarten bij IceKart Rucphen in Skidôme; Een spectaculaire ervaring in een elektrische kart op de ijsbaan van wel.500 m; Haal. Zet de drift op tijd in en glijd door de bochten in een ijskart! IceKart Rucphen leert je de fijne kneepjes van het ijskarten. 7,50 korting tijdens daltijden. Bekijk hier de prijzen en deals van IceKart Rucphen!

Kpn kortingen
Retrocases kortingsbon

(geldig tijdens dal- én piektijden) met 10 euro korting. Je moet precies aanvoelen wanneer je moet insturen om goed te driften in de bochten. Het is weer eens wat anders dan een paar sokken, een parfumpakket of een elektrische tandenborstel. Een dagje uit onder de kerstboom. IJskarten met korting, kijk, de decembermaand is al duur genoeg.


Sitemap