Spasereen korting optimel


spasereen korting optimel

voor. Want de beautyarrangementen van. Zo vind je er een kleurentherapie sauna, kristalzoutsteen sauna in Indiase sfeer, een rosarium met rozengeur, een sauna met dubbele open haard, een waterval sauna en een grote opgiet sauna met golvende banken en een spectaculair panorama uitzicht over de natuur. Aan de Maarsseveense Plassen ligt het spa en beauty oord. SpaSereen heeft twee nieuwe faciliteiten op het water! Die doen het goed bij elke gelegenheid. Ook zijn er seizoensarrangementen, dus er zit altijd wel iets bij dat aan al jouw verwachtingen voldoet. SpaSereen is daardoor een zeer compleet en aangenaam resort om je eens lekker een dagje terug te trekken.

Stap in de wereld van. SpaSereen en u stapt in een wereld aan het water. Aan de Maarsseveense plassen heeft u alle rust en ruimte om wellness op uw manier te beleven.

Spasereen korting optimel
spasereen korting optimel

Er zijn arrangementen om je een hele dag of een avond compleet in de watten te leggen, met massage of behandelingen, heerlijk diner of een lekkere cocktail. U bent van harte welkom in SpaSereen Stap in de wereld van SpaSereen en u stapt in een wereld aan het water. Meerdere keren per dag worden er opgietrituelen georganiseerd. Heeft u zin in een dagje wellness wildlands emmen kortingscode met alles erop en eraan? Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. En als u toe bent aan een weldaad aan uw lichaam, laat u dan masseren. Faciliteiten Zo puur, zo aangenaam is het motto van SpaSereen.

Valentijn bij, spaSereen, kom samen genieten van het speciale. De inrichting is modern en warm met veel lichte kleuren en natuurlijke materialen. Natuurlijk biedt de salon verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages. Meer informatie, nieuwe arrangementen, spaSereen heeft nieuwe arrangementen, waaronder het, guinot DeLuxe, Hamam DeLuxe en het VIP-arrangement. Precies zoals u het wilt hebben Alle arrangementen Het mooiste cadeau onder de bonnen Er zijn zo van die cadeaus die altijd goed uitpakken. Zoals de cadeaubonnen van SpaSereen. De vele grote ramen bieden uitzicht over het waterrijke landschap. Onze Winter arrangementen gelden nog t/m Meer informatie, restaurant, heerlijk ontspannen gaat bij ons samen met bijzondere momenten aan tafel.


Sitemap