Kortingsbon anniek winters


kortingsbon anniek winters

het weer tijd voor actie. Onze moderators zullen dit zo snel mogelijk nakijken. In dit boek gaat Anniek Winters dieper in op deze materie zodat 'het baasje' zijn of haar hond begrijpt en ze samen in balans kunnen komen. De vele vragen, vaak zeer praktisch en persoonlijk van aard, vormen het hart van dit boek. Tekst, gelieve een tekst te schrijven, maximum van 2500 karakters bereikt.

op zien we hoe. Anniek Winters (links op de foto) baasjes helpt met onhandelbare honden. Over het hele terrein lopen en voor de actievere honden zorgen we voor een extra activiteit zoals met de bal gooien, naast de fiets rennen of in de zomer heerlijk. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar [email protected] anniekwinters.nl. Met een strippenkaart of maandabonnement krijg je echter meer korting wat.

Kortingsbon anniek winters
kortingsbon anniek winters

Muziekwinkel tiel kortingsbon
Yves rocher kortingsbon
Actie of kortingsbon van contence.nl
Adwords kortingsbon

Wij doen alsof honden mensen zijn. Wij herkennen bij kortingsbon semsshop onze honden de duidelijke signalen van angst, agressie, plezier, onderwerping etc. Inmiddels bezoekt Anniek honderden probleemgevallen per jaar en geeft ze vele lezingen en workshops door heel het land met volle zalen. Vaak zie ik hondeneigenaren die honden op de verkeerde momenten belonen. Toch zijn er een aantal gevallen waarbij een beloning juist averechts kan werken. Bij echt noodweer kunnen we de honden binnenshuis brengen, waar de honden verblijven die bij ons logeren. De meer subtiele tekenen die honden onderling uitwisselen lijken ons te ontgaan. Dat zijn er altijd heel veel. Omschrijving, in het eerste succesvolle boek van Anniek Winters, Samen in balans, legt ze op heldere wijze uit waardoor gedragsproblemen bij honden ontstaan en hoe 'de baas' hier wat aan kan doen.


Sitemap