Met korting naar gaiapark


met korting naar gaiapark

enorme nettenwoud en de hoge takeltoren. In het gebied Taiga wacht een bijzondere ervaring. Toon meer resultaten Prijzen en tickets leden Volwassene van 18,50 voor 15, - Kind (3 t/m 9 jaar) van 14,50 voor 11, - Kinderen tot 3 jaar gratis entree De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs Bestel tickets Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel? Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Goed verzorgde dierentuin, waar de dieren zich op hun gemak voelen. Aandachtspunt was dat het pad niet overal goed begaanbaar was voor.a.

Word anwb lid voor 15,50 Praktisch Suggesties 50321 Brühl (D) (38 beoordelingen) Beleef een Phantastische dag! Bottrop-Kirchhellen, Duitsland (14 beoordelingen) Hoera, ik ben in de film! We berekenen de beste deal voor jouw groep. Het VVV pasje kunnen we helaas niet accepteren. Bovendien ontdek je de leukste dierenweetjes tijdens diverse dier(voeder)presentaties en vertellen dierverzorgers elke dag over de dieren die in GaiaZOO leven. Groepstarieven gelden vanaf 20 personen 14,50.p 16,50.p. Kenmerken van GaiaZOO, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Kinderfeestjes, Dierentuinen.

Favoriete verkopers, error, zie omschrijving, website, kenmerken. Toelichting is niet ingevuld, geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld. Het personeel/verzorgers lieten zien dat ze plezier in hun werk hebben. Door anwb-leden verkozen tot Leukste Uitje van Nederland 2018! Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Beide hadden we niet gezien. De kinderen hebben met volle tuigen genoten Jos Wolters, 21 september 2018 Gezin Een mooie familiedag voor jong en oud. Vraag aan onze kassa naar de voorwaarden. Toon beoordeling per criterium, sfeer. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Met een account kan je zowel de samenstelling van de groep als je spaarpunten opslaan en hoef je ze dus maar 1 x in te voeren. Prachtig ook om te wandelen.


Sitemap