Winterfair ahoy rotterdam


winterfair ahoy rotterdam

meer over: Fairs. Het was in mijn ogen een donkere zaal volgegooid met kraampjes. At the Winter fair in Rotterdam not only fashion and Christmas articles are for sale, but you'll see many fashion shows, various workshops and stands with information about winter holidays as well. Mijn voorstel.kan er niet 1 dag voor hulpbehoevende mensen en misschien bewoners van bejaardentehuizen gehouden worden. Zo stonden er meer dan 40 sieradenstands. De gemiddelde rommelmarkt is groter én gezelliger. In that case the Winter fair in Rotterdam Ahoy is just the right place for you! Rotterdam Ahoy opent haar deuren voor de achtste editie van de Winter-Fair! Zaterdag was het heel erg druk: we hebben bijna 3 kwartier in de rij gestaan (met het toegangsbewijs al in de hand) om binnen te komen. Plan your trip. Gluren bij de Buren Leiden 10 februari, koek Lopie Winterwandelingen Hazers.

Van 5 december t/m 9 december 2018 kunt u weer volop inspiratie opdoen tijdens de 8e Winter-Fair in Rotterdam Ahoy.
Kom naar de Winter-Fair in Rotterdam Ahoy, het leukste dagje uit voor het hele gezin!
Met een breed aanbod van Sinterklaas- en Kerstartikelen, fashion, sieraden, beauty, lifestyle, woondecoratie, speelgoed, wijnen en delicatessen raak je op de Winter-Fair nooit uitgekeken!

Sandra uit Rotterdam schreef op 5 december 2014 21:13 Wat een goedkope slechte winterfair. Anita de Rouw uit Rotterdam schreef op 5 december 2016 13:44 Vrijdag ben ik met mijn man geweest. En de winterfair in Rotterdam: nooit meer. Ik verwachtte een winter-wonderland zoals de organisatie voorschetste. Het heeft totaal niks te maken met kerst, ja 3 kraampjes misschien! Het leek een beetje op huishoudbeurs alleen in het klein. Vele tientallen kerstmarkten in heel Nederland en dan was dit de allerslechtste keus die een mens kan maken. Verder kunnen de kosten voor dit uitje hoog oplopen: parkeren kost al 11 euro, jas ophangen 1,50 euro per jas, een simpel broodje 8,75 (!) euro.


Sitemap