Kreadoe kaartjes met korting


kreadoe kaartjes met korting

vijf juiste inzendingen hebben inmiddels twee toegangskaarten ontvangen. Het team van Kreadoe speurt het hele jaar naar de nieuwste trends en technieken treatwell kortingscode september op hobbygebied, dus je weet zeker dat je hier altijd kennismaakt met het nieuwste van het nieuwste. Je bepaalt zelf waar je zin in hebt!

KreaDoe : Win gratis, kreaDoe kaartjes!
Neem je plaats op een van de gezellig ingerichte terrassen.
Na een kop koffie met iets lekkers of een smakelijke lunch ben je weer opgeladen voor ronde twee.

KreaDoe is hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideen en duizenden enthousiaste bezoekers. Ook zijn er honderden superleuke workshops waar je nieuwe technieken leert en uitprobeert.

Op de beurs zijn stands te vinden van heel veel hobbywinkels, creatieve webwinkels en fabrikanten uit de DIY-branche. Wissel een bezoek aan de stand en workshops af met een lekkere kop koffie met appeltaart of een smakelijke lunch in het rsz korting mentoren horecagedeelte en je hebt een fantastische dag! Je vindt er de laatste trends op DIY-gebied, shopt nieuwe producten en materialen en kunt mee doen aan de vele workshops die er gegeven worden. KreaDoe is het grootste DIY event van de Benelux. Van haken tot beeldhouwen en van armbanden maken tot origami. Om even uit te puffen tussen al het shoppen en knutselen door, neem je plaats op een van de gezellig ingerichte terrassen op Kreadoe. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook KreaDoe korting!


Sitemap