Ov chipkaart met korting meereizen


ov chipkaart met korting meereizen

Voordeel? In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Bron: ml zaterdag 27 september 2014. Groepsreizen, een dagje Amsterdam met het voetbalteam? Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Maar als u bijvoorbeeld om 15:59 uur inchecht, kunt u met korting reizen totdat u moet uitchecken. Informeer bij je vervoerder naar de mogelijkheden. Uw medereiziger houdt zijn OV-chipkaart tegen het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV - chipkaart staat?

Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Reist u ook weer samen terug, dan dient Samenreiskorting opnieuw op de OV-chipkaart van uw medereiziger gezet te worden bij de NS-kaartautomaat. Zie ook Online een persoonlijke OV - chipkaart aanvragen Instaptarief en basistarief.

Laadt u altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Reisinformatie, reizen met een, oV - chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. OV - chipkaart nodig en kunnen ze gratis meereizen. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Samenreiskorting verwijderen van uw OV - chipkaart Houd uw OV - chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Zo reist u automatisch met 40 korting.

Corendon 2019 - Extra kortingov chipkaart met korting meereizen

Kortingscode dvd bol.com
Kortingscode ti84shop


Sitemap