Kortingskaartjes zandsculpturen garderen


kortingskaartjes zandsculpturen garderen

er een grote zandbak voor ze klaar waar ze hun eigen creaties kunnen bouwen. Korting op het zandsculpturenfestijn verkrijg je op deze website. De wereld van Rien Poortvliet bestond in 2016 uit in zand gegraveerde beelden van zijn boeken: De tekenende verteller, De vossen hebben holen, Het brieschend paard, Braaf, Te hooi en te gras de Ark van Noach.

kortingskaartjes zandsculpturen garderenkortingskaartjes zandsculpturen garderen

Je vindt voordelige acties en kortingsbonnen op deze pagina. Verzamelt actuele kortingsacties en plaatst ze hier door. t Veluws Zandsculpturenfestijn. Garderen is vanaf 12 april weer geopend tot 1 november 2019.

Thermae kortingskaartjes
Kortingsbonnen zandsculpturen oostende
Phantasialand kortingskaartjes
Pathe kortingskaartjes

Een bijzondere manier om eens op De Gouden Eeuw terug te blikken. Ook het boek 'Leven en werken van de kabouter' kwam in de collectie terug. Heel leuk is ook de jaarlijkse fotowedstrijd, die fotograaf die de beste foto maakt van de beelden, krijgt een mooie prijs! Deze coating beschermt ze tegen regen en zelfs hagel! Het kon in 2012 tijdens Zandsculpturen Garderen! Wanneer er toch een beeld beschadigt, dan wordt dit direct gerepareerd. De Gouden Eeuw, in 2014 maken we nader kennis met 'De Gouden Eeuw' in zand. Tijdens de reis door Nederland bekeek je Hollandse bezienswaardigheden vanuit een ander perspectief. De bezienswaardigheden waren namelijk van zand. En allemaal gemaakt van zand! Hollandse Meesters, tijdens de jubileumeditie van april tot oktober 2018 bewonder je zandcreaties van Hollandse Meesters.

In het overdekte deel zijn diverse kinderliedjes uitgebeeld in zand. De mooiste plaatjes schiet je hier, en wie weet win je nog wel mooie prijzen! Ook zijn er Delfblauwe tegelspreuken in het zand te zien, ooit bedacht door Hollandse Meesters. Bijvoorbeeld de Nachtwacht van Rembrandt, Gezicht op Delft van Johannes Vermeer, maar ook de verscheidene werken van Jan Steen (ook wel het huishouden van Jan Steen genoemd). Maak kennis met de meest bekende gebouwen ter wereld, verbaas je over de prachtige dieren die deze aarde (nog) rijk is en ontdek het leven onder water. Na een dag vol verwondering is het mogelijk om neer te strijken op een terrasje naast het festijn.


Sitemap