Meereizen met ov studentenkaart vakantie


meereizen met ov studentenkaart vakantie

dan even ons volgende artikel: Wanneer is mijn studentenreisproduct geldig. Je zou ook de feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen. Dit geldt dus alleen in de weekenden. Op vrijdag van.00 tot.00 uur. Heb je een weekabonnent of een weekendabonnement? Reizen met je studentenreisproduct tijdens de meivakantie. Let korting squla op, het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus, tram en metro's. Of kies voor 50 korting op een ander NS-abonnement naar keuze. Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. Voor de studenten OV-chipkaart valt de vakantie tussen 16 juli.00 uur en 16 augustus.00 uur.

9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons allerhande box korting laatste nieuws over het OV via. Heb je een weekendabonnement dan reis je juist wel gratis tijdens de feestdagen. Wanneer zijn de feestdagen voor de studenten OV-chipkaart? Reizen met je studentenreisproduct tijdens de voorjaarsvakantie. Dit kan problematisch zijn als je studie tot eind juli doorgaat. Tijdens de voorjaarsvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent. Hallo, In de vakantieperiode reis ik dankzij mijn studenten ov zelf met 40 korting. Voor het studentenreisproduct geldt de zomerperiode van 16 juli t/m 16 augustus 2018. En hoe zit het met je studenten OV-chipkaart tijdens de feestdagen? Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. Lees er meer over via de onderstaande links.

Reizen met studenten ov in zomervakantie, Kaartjes winter efteling met korting, Treinkaartje met korting kopen op station,


Sitemap