40 procent korting reizen na studie


40 procent korting reizen na studie

daluren cadeau. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. Dan kun je niet langer gratis met de trein reizen. Ik had gelezen dat ik een abonnement leenbakker korting gordijnen kon aanvragen voor 40 in de dal uren. Voor af- en langstudeerders is het mogelijk om een gratis NS kortingskaart aan te vragen bij.

Aanbod afgestudeerden Studenten 40 korting in dal uren na afstuderen NS Community NS heeft een cadeautje voor je De mogelijkheden van je studentenreisproduct - Studentenreisproduct

Dan decathlon korting verzenden kun je altijd nog je fiets mee nemen. Dan staat alles bij elkaar! Dat betekent dat je bijna alle vormen van OV kunt inzetten op je reis naar huis of naar je opleiding. Intercity direct of, iCE, dan geldt een toeslag. Ben je een langstudeerder? Wacht dus nog hél even en vraag het daarna aan, dan zou het helemaal goed moeten komen. Ik heb je topic naar het subforum. Actiecode voor het aanvragen van de gratis NS kortingskaart. Ik hoor graag snel van jullie.


Sitemap