Kinepolis korting enschede


kinepolis korting enschede

een van de vijf, kinepolis bioscopen in heel Nederland! Een avondje lekker rustig een filmpje kijken op een groot scherm! Kinepolis, enschede haar gasten een ware filmbelevenis. Ook kun je online reserveren op kinepolis.nl, met de code op de ticket van de Union shop. Bij een kinderkaartje kan naar het identiteitsbewijs van uw kind gevraagd worden om de leeftijd vast te stellen.

Vakantiepark aan zee Bungalows Camping Chaletskinepolis korting enschede

Bij het kopen van je kaarten laat je je studenten kaart zien. De UnionDeal(s een kaartje koop je in de UnionShop in de Bastille voor slechts 7,50.

Zalando korting 15 euro
Lion king musical korting veronica
Fitnessmerken nl kortingscode
Sprookjeswonderland korting ing

Met tien moderne bioscoopzalen, perfect beeld en geluid en optimaal comfort biedt. 2D-cinematickets zijn omruilbaar voor een film naar keuze, met 50 procent korting speelgoed blokker uitzondering van een 3D-film. Kinepolis, wie wil het nou niet? Korte omschrijving, koop hier uw, kinepolis ticket met korting! Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot reguliere filmvertoningen, mits ze bij een betalende volwassene op schoot zitten. Omruilbaarheid voor 3D-film is alleen mogelijk, wanneer u een toeslag van 2,- aan de kassa betaald. Deze korting is per persoon en niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen. FAQ, openingstijden, ma: 15:00 uur - sluit, di: 15:00 uur - sluit.

Ziggo korting bestaande klant
Ibis kortingsbon
Ijssculpturen brugge korting 2019


Sitemap