Aanbiedingen sauna ridderrode


aanbiedingen sauna ridderrode

nodig hebt. Ook in de verschillende rustruimtes kan je genieten van een hapje en drankje en even bijkletsen of zelfs naar de film. Je kunt kiezen tussen een stevige sportmassage of een heerlijke ontspanningsmassage. . Home, sauna Thermen Ridderrode, adres Sauna Thermen Ridderrode, velserenderlaan 7 2082 LA Santpoort-Zuid. Meer dan 1000 aanbiedingen voor sauna en wellness in Nederland en Belgi. Het sauna en thermen complex is gebaseerd op de oude Romeinse thermae.

Sauna ridderrode Korting en Aanbiedingen Sauna Thermen Ridderrode Korting Sauna

Arrangementen, er zijn verschillende arrangementen waarmee je je bezoek aan Sauna Ridderrode nog aangenamer kan maken. De menukaart biedt een ruime keus aan heerlijke gerechten en bijzondere creaties. Ridderrode sauna, echter is het wellnesscentrum niet compleet zonder een goed aanbod aan saunas en saunavoorzieningen.

Aanbiedingen sauna beemster

Bekijk alle algemene sauna en wellness aanbiedingen. Een heerlijke aanvulling op je dagje sauna en zeer ontspannend voor vastzittende spieren. Je kunt genieten van een lunch (én gang) in ons restaurant. Om optimaal tot rust te komen kunt u plaatsnemen in de stiltesauna en genieten van de absolute rust. Behoefte aan een massage gekregen? Hierbij voelt het alsof u zich 2000 jaar terug in te tijd begeeft in de antieke Romeinse bad tijd. Bij Sauna Thermen Ridderrode zijn er ook mogelijkheden om een arrangement te boeken, zodat u naast het gebruik van het wellness ook kunt blijven overnachten. Half in de grond treft u de MAA sauna aan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van en we houden je op de hoogte! Ook vindt u er een panoramasauna van gemiddeld 85 graden. Sauna Ridderrode ligt in het plaatsje Santpoort- Zuid, iets ten kortingscode sport2000 rent noorden van Haarlem en is gelegen aan het mooie duingebied van Kennemerland. Met een heerlijke lunch.


Sitemap