Ns 20 procent korting koningsdag 2019


ns 20 procent korting koningsdag 2019

geldig (doordeweeks.00 uur). Voor studenten met een studentenreisproduct op hun OV-chipkaart, gelden andere regels dan voor overige NS-abonnementen. . Op feestdagen reist u de hele dag met de korting die bij uw abonnement hoort. Er kan dus gecheckt worden of de naam en de geboortedatum die op de tickets vermeld staat overeenkomt met de gegevens in je legitimatiebewijs. Check kort voor vertrek de Reisplanner of NS-app. NS Klantenservice is dag en nacht bereikbaar. Dit geldt niet voor Keuzedagen met een Dal Voordeel en Altijd Voordeel abonnement.

Je hebt je treinkaartje gelijk in huis en je hebt dus geen last van de enorme rijen die op Koningsdag voor de kaartjesautomaten staan. Slechts 10 saldo nodig om in te checken.

Korting op Koningsdag 2017.
Studenten mogen niet gratis reizen op Koningsdag, maar profiteren wel van 40 korting evenals maximaal 3 medepassagiers.
40 procent korting ns koningsdag, Bij NS kan je tot 40 korting krijgen als je samen reist met iemand die het juiste abonnement heeft.
Altijd korting op elke treinreis.

U betaalt dan tijdens uw bestelling het gehele bedrag met iDeal. Voor Keuzedagen met een Voordeelurenabonnement reist u de hele dag met korting op (dag na Hemelvaartsdag) in de maanden juli en augustus in de periode tussen Kerst en Oud Nieuw. Op feestdagen met 40 korting de hele dag. Deze goedkope treinkaartjes zijn op Koningsdag allemaal niet geldig. Bij een maandabonnement betaalt u 7,50 voor een nieuwe OV-chipkaart. Dan reist u met 40 korting. Eventueel teveel betaalde maanden krijgt u dan van ons terug. Hierna kun je doorklikken naar je persoonlijke pagina of naar je mailbox gaan voor een link om de e-tickets te kunnen downloaden. De Oranjeretour treinkaartjes leveren je 2 grote voordelen. Uw abonnement is dan al binnen 1 werkdag op te halen bij de kaartautomaat. De voordelen op een rij, samenreiskorting : 40 korting voor 3 medereizigers. Exclusief bij Altijd Voordeel: voor slechts 11,50 per maand altijd 20 korting in bus, tram en metro.

NS kortingscode: 40 korting in januari 2019 - /
Trein op koningsdag 2017
40 procent korting ns koningsdag - Efteling korting albert
Altijd Voordeel Abonnementen
Alle Trein Kortingsacties in Januari 2019 - Goedkoop


Sitemap