Treinkaartjes met korting februari 2019


treinkaartjes met korting februari 2019

ActieVanDeDag! Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. Bespaar op uw korting restaurant breda reiskosten met én van de onderstaande aanbiedingen en bestel met korting bij ActieVanDeDag.

24 drukwerk kortingscode, Chanel mascara korting, Kortingscode overhemden nl,

Hiermee betaalt u slechts 13 per persoon voor een NS dagkaart, waarmee u vanaf 09:00 uur een hele dag onbeperkt met de trein kan reizen. Verkrijgbaar voor 26 ( 13 per persoon) t/m 13 mei met als uiterste reisdatum Meer over de: Superdal Dagkaart! Meer over de: NS Treinpakkers! Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het telenet korting juiste adres. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Met de Kruidvat dagkaart actie was het mogelijk om een Weekend vervoersbewijs te bemachtigen voor slechts 13,99. Ze bieden namelijk t/m 30 september 2016 een dagretourtje een warme drank en brownie aan voor 20, als je 2e klas wilt reizen of 27,- voor een 1e klas treinkaartje. Dan hebben wij een geweldige aanbieding voor u geselecteerd!

Dal Voordeel abonnement 29 In oktober en november 2017 bestelt u het Dal Voordeel abonnement voor slechts 29! Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. We hebben in de laatste periode heel wat trein acties voorbij zien komen, maar ze zijn bijna allemaal voorbij. Dit keer voor 16, maar bij aankoop van 3 of meer slechts 14 p/s. Meer over: Trein Weekenddagretour!


Sitemap