Jt bioscoop korting student


jt bioscoop korting student

Je kunt voor 65 euro een 10-rittenkaart kopen die aan jaar geldig. Geldt alleen van maandag t/m donderdag. Wil je juist vaak naar imax 3D-films, wat bijvoorbeeld in Rotterdam kan? Maar niet iedereen kan zomaar s ochtends naar de film.

Let op: op vrijdag, zaterdag. Bij Vue (voorheen, jT Bioscopen ) kun je terecht voor de beste blockbusters van het moment, maar dat is niet het enige dat dit filmtheater tot een fijne plek maakt. Korting voor studenten /CJP? Bij Pathé- bioscopen krijg je korting als je voor twaalf uur naar de film gaat, ongeacht de dag. Jt bioscoop korting student, Bij welke bioscoop haal ik wat voor korting?

Vue Bioscopen Tot 1,80 Studentenkorting op een film
Tot 2,- korting op films bij Vue Cinemas CJP
Goedkoop naar de bioscoop Krent magazine

Dus als je naar een gewone film gaat, kost het je 7,50 euro, terwijl een 3D-film tien euro kost. Op vertoon van een geldige collegekaart 1,80 korting op het standaard tarief. Ja, maar de CJP geldt alleen van maandag t/m vrijdagmiddag en niet in de vakanties. Voor 3D moet je wel iets meer betalen, maar dan nog blijft de Euroscoop relatief goedkoop. Deze prijzen zijn voor normale vertoningen. IPhone 7 hoesjes en iPhone 7 Plus hoesjes. Maar hoe krijg je nou goed korting op een Pathé bioscoop? Jt bioscoop korting student, deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart Op vertoon van de collegekaart 1,50 korting op het standaard tarief.


Sitemap