Treinkaartje met korting kopen op station


treinkaartje met korting kopen op station

stop zet via de NS-kaartautomaat. Wil me'n de mens uit de auto halen kan dit niet de bedoeling zijn. Graag uitleg Reactie infoteur, Hallo, Ik denk niet dat je een abonnement kan opzeggen bij de kaartautomaat, maar wel bij de OV-chipkaartautomaten. Ik begrijp, en heb gezien, dat er in/uit-check palen staan. Icon, beste antwoord door nen.3 1 november 2016, 20:32, vroeger konden papieren (voorheen geel zonder chip) treinkaartjes worden gekocht met 40 korting die na het invoeren van de OV-Chipkaart alleen geldig waren tijdens het in- en uitchecken toen er een chip in kwam (wit kartonnen. Jantrao Gert, 10:57 #1 Volgens mij kun je bij de kaartautomaat met aanraakscherm niet met credit card betalen. Als je hierover meer wilt weten, raad ik je aan om contact op te nemen met.treinkaartje met korting kopen op station

40 korting op een dagretour.
Met 1 kaartje reizen door het Maas-Rijn gebied, met bus en trein.
De trein die ik neem stopt niet in Roosendaal dus ik wou, zoals hier gezegd, een Eticket kopen met vrij reizen in Belgie en 100 korting in Nederland.
Alleen dan geeft het systeem een foutmelding.

Van Stuijvenberg Reactie infoteur, Hallo, Ik begrijp niet helemaal wat u bedoelt met "graag antwoord." Ik ben niet van. Hoe dan ook, volgens de regels horen mensen boven 60 jaar vrijgesteld te zijn van de "boete". Groeten, Jantrao Chris Mooij, 16:57 #8 Afgelopen donderdag zijn wij met de trein van Ommen naar Amsterdam gegaan. Is de code kortingscode gezondheidswinkel broeders nog niet automatisch voor u ingevuld? Dit hebben we gedaan, maar wat bleek per kaartje 50 eurocent duurder! De infirmatie op deze website is dus misleidend.:-( Reactie infoteur, Hallo Kitty, Volgens de Webdemo van de NS webdemo. Hoe dan ook, de informatie is niet misleidend, want de optie bestaat. Als u geen bewijs kunt overleggen, kunt u geen kwijtschelding krijgen. Zou wel erg dom zijn anders, want dan maak je zwartrijden verplicht. Is het dan nu duurder geworden daardoor? Kan ik nog steeds een kaartje met 40 korting kopen of is dat helemaal verlopen? U hoeft de reisdatum niet direct vast te leggen, maar kunt deze ook op een later tijdstip registreren.

treinkaartje met korting kopen op station

Van der valk kortingscode, Decathlon korting verzenden,


Sitemap