Kortingsbon de langenberg ede


kortingsbon de langenberg ede

dessert, een sorbet, was de laatste teleurstelling. Sommige van het personeel waren te druk met zichtzelf bezig en hadden geen tijd voor ons. Gemiddelde cijfer 5,5 /10 Eten 4 Service 6 Decor 8 Als ik tomatensoep en pannenkoeken eet, kan ik geen onvoldoendes geven omdat ik er nu eenmaal erg van hou. De kaas zit wel teveel meegebakken in de pannenkoek. Vroeg om een nieuwe pannenkoek appel. De tomatensoep was vreemd (zuur) van smaak met wat ondefinieerbare dingen erin die denk ik voor vlees moeten doorgaan en de pannenkoek smaakt eigenlijk nergens naar. Wanneer u nu bij ons komt eten ontvangt u een kortingspasje voor de volgende keer. De pannenkoeken zijn goed en smakelijk.

kortingsbon de langenberg ede

Het bestaat al vanaf 1923 en is in de loop der jaren een aantal keer van eigenaar veranderd. Het alternatief was een kortingsbon, welke ik uit vriendelijkheid maar aannam. De Langenberg in, ede stonden op het hoge terras stoelen gekanteld. Wij hadden bonnen voor de 2e pannenkoek gratis en dachten gezellig een pannenkoek te gaan eten bij. De Langenberg in, ede.

Kortingsbon dijkstra groot in schoenen
Kortingsbon the dog company

Droog, pizzadeeg-achtig, geen enkele smaak en slechte toegevoegde ingredinten. We werden vriendelijk ontvangen en bedient. Van iedereen vernam ik dat het goed was. Ons pannenkoekenhuis ligt op nog geen 200 meter van de, ginkelse Hei, wat maakt dat uw bezoek aan ons restaurant prima te combineren is met een wandel- of fietstocht in de kortingcode juniqe.nl omgeving langs én van de vele bezienswaardigheden of een dagje winkelen in het centrum. Alles vlot geserveerd en het eten was ook lekker. 1 Merlot wijn gevraagd en 1 Syrah. Afrekenen pp gaf veel problemen. Dat kan allemaal veel beter. Het wordt ook snel koud in het restaurant.


Sitemap