Anwb korting ijssculpturen zwolle


anwb korting ijssculpturen zwolle

transactiekosten betalen. 2,50 euro korting voor anwb leden. Helaas werd ons bij aankomst geadviseerd om op een ander tijdstip terug te komen. Dit is alsnog goedkoper dan andere kortingacties voor het IJsbeelden Festival in Amsterdam. Er zijn kleine werken maar soms ook zeer grote beelden en ijssculpturen te bewonderen. Dit is tevens de periode dat het in Nederland wat druiliger weer. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.

Kortingscode mijnnaamketting.nl
Karwei 25 korting verlichting
Kortingscode kidsspel

Let op: de tickets zijn alleen via deze website verkrijgbaar en niet in de anwb-winkels. Het kan dus wel even fris zijn, maar op deze manier kunnen de ijsbeelden langere tijd behouden worden. Als korting ov kaart je de bestelling voor Nederlands IJsbeelden Festival wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld gaan in Zwolle aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. IJsbeelden Festival in Zwolle!

In 2018 ontmoet je na verluid Romeo en Julia, de Drie Musketiers, Robin Hood, Animal Farm en Allice in wonderland én dat alles uitgekerfd in unieke ijsblokken. Prijs per volwassene is 8,25 en voor kinderen 4 t/m 10 jaar. Lisa Yeng, views: 2610).


Sitemap