Studentenkorting op apple


studentenkorting op apple

jaar, dan bespaar je in totaal toch maar weer 240 euro. Hoeveel mag ik kopen? Toch is dat behoorlijk wat. Klik op de onderstaande button voor meer informatie. Je bent minstens 18 jaar oud, anders dien je dit via je ouders of voogd te regelen.

Beschikbaar voor studenten aan een universiteit of hogeschool, studenten die net staan ingeschreven, ouders die producten kopen voor een studerend kind, en docenten en andere medewerkers van onderwijsinstellingen op elk onderwijsniveau.
Op het bestelformulier ziet u het BTW-bedrag en, indien van toepassing, de verwijderingsbijdrage voor de producten die u hebt geselecteerd.
Voor deze korting gelden volumebeperkingen.
Lees de voorwaarden voor verkoop en restitutie voor meer informatie.
Apple geeft korting op de MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini, Mac Pro, iPad en diverse accessoires.

1TB, batterij: Tot 10 uur, gewicht: 1,37. Hoe in contact te komen met Apple? De korting is al de kortingscode koffer bol.com prijzen verwerkt. In de, online Apple Store voor het onderwijs kunnen studenten, leerkrachten of onderwijsondersteunend personeel zo goed als alle Apple producten, zoals MacBook, MacBook Pro, nieuwste MacBook Air, iPad, iPad Pro, iMac met een mooie korting aankopen. Ook krijg je korting op hardware. Je bent docent of professor? Apple Music - Bekijk voor meer informatie de pagina: Apple Music Student. Als we dit snel even uitrekenen heb je op een bv Macbook Air al snel 80 euro korting, in het algemeen loopt deze studentenkorting of leerkrachtenkorting op tot ongeveer 100 euro.


Sitemap